Forside      Event      Holdtilmelding      Banebooking/KONTINGENT      Shop      Kalender
 
Klik her for at oprette en profil

  Brugernavn
 
  Password
     Glemt login info?  

      

Velkommen til Ry Tennisklub 

Ry Tennis klub er smukt beliggende ved skoven mod Knudsø og har 4 velanlagte baner. Klubben har eksisteret siden 1981 og har de seneste år haft ca. 140 aktive medlemmer. En stor del af disse er junior spillere. 

Klubben tilbyder mange aktiviteter til både nybegyndere og øvede spiller og skaber rammerne for både tennisspil og socialt samvær. 

 

Støt klubben!

Køber du dine bolde i vores Webshop, støtter du klubben med ca. 15 kr. per rør.

Et rør med 4 bolde koster KUN 70 kr.
 

Tjek vores events

Klubben byder på mange og gode events i 2017.

Se om der er et, der passer til dig

Tilmelding til klubmesteskab topper!

Omkring af 1/3 af alle seniorspillere har tilmeldt sig til klubmesterskab 2017. Det er en flot fremgang i forhold til de seneste år. De indledende kampe er startet, og de skal være afviklet inden finalerne spilles den 2. september.

 

Du kan følge med, i hvordan det går i kampene, på opslag i klubhuset.

 

Se regler med mere . . .

Skægturnering afviklet i smukt vejr

12 deltagere havde tilmeldt sig årets skægturnering, som blev en underholdende og festlig dag med både hyggeligt og udfordrende spil og lækker afslutning.

 

Doubleholdene blev sat ved lodtrækning, og der var to spillerunder, hvor der blev spillet alle mod alle. Det gav masser af spilletid og mange kampe, hvor det blev kæmpet ihærdigt for at vinde partier.

 

Aftenen sluttede med lækkert grillmad og buffet leveret af Mona Eyde.

 

Skægturneringen er for alle med lidt spil-erfaring. Hold øje med kalenderen til næste år så du får tilmeldt dig. Der er plads til mange flere spillere.

Tennisholdet 60+ kæmpede i Odder men måtte se sig slået.

Holdkampen blev afviklet i strålende solskin og Ry-holdet var opsat på sejr, men Odder viste sig at være bedst. Flere kampe endte i Tie-break, så det var meget jævnbyrdigt.

 

Var der måske lidt hjemmebanefordel? Desværre er der ingen returkamp i Ry.

Er tennis noget for dig?

Vi har i klubben gjort en ekstra indsats for at få nye medlemmer, både deciderede nybegyndere til sporten og folk, der tidligere har spillet.

 

Det er heldigvis lykkes, så vi i år har fået flere nye medlemmer end de senere år, og vi glæder os til at lære de nye ansigter bedre at kende. Mon ikke det også var noget for dig?

 

Se de rigtig gode introduktionstilbud.

 

Denne side er drevet af Klubmodul.dk