Velkommen til Ry Tennisklub 

Ry Tennis klub er smukt beliggende ved skoven mod Knudsø og har 4 velanlagte baner. Klubben har eksisteret siden 1981 og har de seneste år haft ca. 140 aktive medlemmer. En stor del af disse er junior spillere. 

Klubben tilbyder mange aktiviteter til både nybegyndere og øvede spiller og skaber rammerne for både tennisspil og socialt samvær. 

Støt klubben!

Køber du dine bolde i vores Webshop, støtter du klubben med ca. 15 kr. per rør.

Et rør med 4 bolde koster KUN 70 kr.
        

Tjek vores events

Klubben byder på mange og gode events i 2017.

Se om der er et, der passer til dig

Hækken, der blev væk - næsten!

Flittige medlemmer har i weekenden gjort et stort arbejde med at reducere den høje, brede hæk bag bane 1 og 2 til en lille hæk på knap en meters højde.
Det var til trængt, og glæder sikkert mange spillere, der har brugt masser af tid på at lede efter bolde i hækken.

 

Fællesspil i hallen i Skanderborg

Søndag den 26.11. er der fællesspil i hallen i Skanderborg. Vi spiller kl. 14 - 16 og der er - selvfølgelig - kaffe/the/kage bagefter :)

 

Tilmeld dig under Event ...

Beretning fra generalforsamling

Læs den fyldige beretning fra generalforsamlingen

 

Minitennis i Ryhallen hver fredag

RTK er så heldig igen i år at kunne tilbyde indendørsbane - minitennisbaner i Ryhallen.
Spil double eller single med ven eller familiemedlem hver fredag kl. 15-17 (forælder og børn tilbydes familietennis fra kl. 17-18) i hal D2.
I er velkommen til bare at møde op eller hvis I vil være sikker på en bane, kan den bookes her

 

Mallorca i uge 40

4 spillere fra Ry og 34 fra andre klubber i landet var med DGI/Bravo Tours på Mallorca i uge 40.
De spillede tennis hver dag fra kl. 9-12 med 4-5 instruktører på 4-5 baner.

 

Uge blev afsluttet med en turnering, hvor Ole Nielsen (med makker fra Ringsted) vandt på bane 6.

 
Tillykke med sejren.

 

Fællesspil i hallen i Skanderborg

Søndag den 8. okt. var vi otte til fællesspil i hallen. Der var rigtig godt spil og spændende kampe. Dagens vinder blev Karen - der her står med den traditionelle præmie.

 

Tennismestre kåret

Ry Tennis Klub afviklede lørdag den 2. sep. finalerne i årets klubmesterskab for voksne spillere. Inden man kunne komme så vidt, er der over de seneste 2-3 måneder afviklet 60 indledende kampe i 9 forskellige rækker.

 

Læs mere ...

Vi har haft en lille tunering

Vi har haft en lille tunering i dag lørdag den 19. aug. i klubben, hvor Annie og Helle vandt over Margrethe og Flemming.

Kan Ry blive i Eliterækken? Kom og hep på holdet på onsdag kl 17

Onsdag den 16. august møder Ry's 50+ turneringshold HEI, og samme dag spiller 1900 mod Viborg. Det hold, der taber færrest kampe, bliver i eliterækken

 

50+ holdet rykkede op sidste år og har i år kæmpet hårdt for at forblive i rækken. Den seneste kamp blev en ren gyser med spil til mørket faldt på. Hanne Post og Hans Jørgen vandt i match-tiebreak, og det sikrede uafgjort mod Århus1900. De sidste 15 minutter blev spillet i aftenmørke, og det klarede Ry-spillerne bedst.

 

Mød op på banen på onsdag og hep på vores spillere (på billedet mangler Frank Porsborg)

Juniortræning

Tirsdag den 15. august starter juniortræning igen, og du kan nu tilmelde dig. Tilmelding er for alle juniorer, også dem, der ikke var med til træning før sommerferien.
Træneren er Søren Servé. Søren har trænererfaring fra Hørning og Skanderborg og har det seneste skoleår spillet tennis på high school i USA

Tilmelding -->

Tilmeld dig fællesspil lørdag den 19. august

Lørdag den 19. august arrangerer klubben fællesspil fra 13-16 for alle spillere med et par års spille-erfaring. Deltagerne bliver sat sammen tilfældigt, og der planlægges et spil, der giver meget spilletid til alle.

 

Det koster 25 kr. at deltage, og der serveres frugt i løbet af dagen og kaffe/te efter spillet.
Sidste tilmelding er den 17. august.
Der er plads til 16 deltagere, så skynd dig at tilmelde dig.
Tilmelding --> Husk også fællesspisning samme aften.

Tilmeld dig hyggespil søndag den 20. august

Skanderborg Tennisklub inviterer spillere fra Ry Tennisklub til en hyggeturnering
på søndag den 20. august kl. 14-17
Tilmelding -->

Familie-tennis til halv pris for resten 2017

Et af de nye tiltag i klubben, som har vist sig at være en stor succes, er familietennis.

 

Der er feriepause i træningen, men det starter igen torsdag den 17. august kl. 18 - 19, og der er plads til flere nye medlemmer.
Prisen for resten af sæsonen for 1 voksen og et barn (4-25 år) er kun 660 kr., for 2 voksne og et barn (4-25 år) er det kun 1160 kr.

 

Er du tilmeldt familietennis, har du adgang til at spille så ofte du kan.
Tilmelding i form af kontingent -->

Førsteholdet kom i modvind søndag mod ALTS

Søndag eftermiddag spillede Ry's førstehold kamp mod ALTS, Århus Lawn Tennis Selskab, på banerne i Ry. Tidligere kampe mod ALTS har vist, at ALTS har stærke spiller og er svære at vinde over, og det gjaldt desværre også for kampene søndag.

 

Trods nederlagene var der hyggelig stemning til pizzaerne bagefter.

 

På billedet mangler Frank Porsborg, der stadig kæmpede en flot kamp i sin single. De øvrige spillere er: Peter Thomsen, Peter Hassing, Hanne Post, Hans Jørgen Hansen (sjøk) og Anne Marie Svendsen.

Tilmelding til klubmesteskab topper!

Omkring af 1/3 af alle seniorspillere har tilmeldt sig til klubmesterskab 2017. Det er en flot fremgang i forhold til de seneste år. De indledende kampe er startet, og de skal være afviklet inden finalerne spilles den 2. september.

 

Du kan følge med, i hvordan det går i kampene, på opslag i klubhuset.

 

Se regler med mere . . .

Skægturnering afviklet i smukt vejr

12 deltagere havde tilmeldt sig årets skægturnering, som blev en underholdende og festlig dag med både hyggeligt og udfordrende spil og lækker afslutning.

 

Doubleholdene blev sat ved lodtrækning, og der var to spillerunder, hvor der blev spillet alle mod alle. Det gav masser af spilletid og mange kampe, hvor det blev kæmpet ihærdigt for at vinde partier.

 

Aftenen sluttede med lækkert grillmad og buffet leveret af Mona Eyde.

 

Skægturneringen er for alle med lidt spil-erfaring. Hold øje med kalenderen til næste år så du får tilmeldt dig. Der er plads til mange flere spillere.

Tennisholdet 60+ kæmpede i Odder men måtte se sig slået.

Holdkampen blev afviklet i strålende solskin og Ry-holdet var opsat på sejr, men Odder viste sig at være bedst. Flere kampe endte i Tie-break, så det var meget jævnbyrdigt.

 

Var der måske lidt hjemmebanefordel? Desværre er der ingen returkamp i Ry.

Er tennis noget for dig?

Vi har i klubben gjort en ekstra indsats for at få nye medlemmer, både deciderede nybegyndere til sporten og folk, der tidligere har spillet.

 

Det er heldigvis lykkes, så vi i år har fået flere nye medlemmer end de senere år, og vi glæder os til at lære de nye ansigter bedre at kende. Mon ikke det også var noget for dig?

 

Se de rigtig gode introduktionstilbud.