Velkommen til Ry Tennisklub 

Ry Tennis klub er smukt beliggende ved skoven mod Knudsø og har 4 velanlagte baner. Klubben har eksisteret siden 1981 og har de seneste år haft ca. 140 aktive medlemmer. En stor del af disse er junior spillere. 

Klubben tilbyder mange aktiviteter til både nybegyndere og øvede spiller og skaber rammerne for både tennisspil og socialt samvær. 

Klargøring af baner og anlæg 14. og 15. april

Selv om sneen hvirvler udenfor og foråret synes langt væk, er der allerede nu fastsat dato for klargøring af baner og anlæg. Klubben har brug for hjælpere til at ordne baner, rydde op på anlægget og gøre forårsrent i klubhus. Du har måske et par timer til overs den weekend?

Sæt et stort X i din kalender. I løbet af marts og april kan du læse mere her på hjemmesiden om tilmelding og fremmøde til arbejdsweekenden.

Standerhejsning 21. april

Sæt endnu et kryds i kalenderen

Lørdag den 21. april kl 13 er alle inviteret til standerhejsning hvor vi, i forhåbentligt strålende vejr, hejser flaget for den kommende tennissæson.

NYT- NYT: Familietennis starter indendørs 2. marts – helt gratis. Også for ikke-medlemmer.

Som noget ganske nyt starter vi Familietennis i Ry Hallen allerede fra den 2. marts. Hver fredag 17-18 kan familier med børn fra 3. klasse svinge ketcheren indendøre og komme godt fra start til udendørs sæsonen starter den 26. april. Klubben stiller bolde og ketchere til rådighed. Husk kun indendørs sportssko.

Fælles familieaktivitet kan være en rigtig hyggelig og god start på weekenden, og skal det være ekstra let, så kan aftensmaden nydes i Ry Hallens Café, der har åbent på det tidspunkt.

For tilmelding: Kontakt Lærke Klitgaard på mobil: 2440 7487

Beretning fra generalforsamling

Læs den fyldige beretning fra generalforsamlingen

 

Minitennis i Ryhallen hver fredag

RTK er så heldig igen i år at kunne tilbyde indendørsbane - minitennisbaner i Ryhallen.
Spil double eller single med ven eller familiemedlem hver fredag kl. 15-17 (forælder og børn tilbydes familietennis fra kl. 17-18) i hal D2.
I er velkommen til bare at møde op eller hvis I vil være sikker på en bane, kan den bookes her

 

Mallorca i uge 40

4 spillere fra Ry og 34 fra andre klubber i landet var med DGI/Bravo Tours på Mallorca i uge 40.
De spillede tennis hver dag fra kl. 9-12 med 4-5 instruktører på 4-5 baner.

 

Uge blev afsluttet med en turnering, hvor Ole Nielsen (med makker fra Ringsted) vandt på bane 6.

 
Tillykke med sejren. 

Fællesspil i hallen i Skanderborg

Søndag den 8. okt. var vi otte til fællesspil i hallen. Der var rigtig godt spil og spændende kampe. Dagens vinder blev Karen - der her står med den traditionelle præmie.

 

Tennismestre kåret

Ry Tennis Klub afviklede lørdag den 2. sep. finalerne i årets klubmesterskab for voksne spillere. Inden man kunne komme så vidt, er der over de seneste 2-3 måneder afviklet 60 indledende kampe i 9 forskellige rækker.

 

Læs mere ...

Vi har haft en lille tunering

Vi har haft en lille tunering i dag lørdag den 19. aug. i klubben, hvor Annie og Helle vandt over Margrethe og Flemming.

Kan Ry blive i Eliterækken? Kom og hep på holdet på onsdag kl 17

Onsdag den 16. august møder Ry's 50+ turneringshold HEI, og samme dag spiller 1900 mod Viborg. Det hold, der taber færrest kampe, bliver i eliterækken

 

50+ holdet rykkede op sidste år og har i år kæmpet hårdt for at forblive i rækken. Den seneste kamp blev en ren gyser med spil til mørket faldt på. Hanne Post og Hans Jørgen vandt i match-tiebreak, og det sikrede uafgjort mod Århus1900. De sidste 15 minutter blev spillet i aftenmørke, og det klarede Ry-spillerne bedst.

 

Mød op på banen på onsdag og hep på vores spillere (på billedet mangler Frank Porsborg)

Skægturnering afviklet i smukt vejr

12 deltagere havde tilmeldt sig årets skægturnering, som blev en underholdende og festlig dag med både hyggeligt og udfordrende spil og lækker afslutning.

 

Doubleholdene blev sat ved lodtrækning, og der var to spillerunder, hvor der blev spillet alle mod alle. Det gav masser af spilletid og mange kampe, hvor det blev kæmpet ihærdigt for at vinde partier. 

Aftenen sluttede med lækkert grillmad og buffet leveret af Mona Eyde.