Nyheder

Niveaudeling

Hvem spiller jeg jævnbyrdigt med?
 
I tennis kan det være en fordel at spille sammen med en, der er på nogenlunde samme spille niveau som en selv. Det gælder både når man laver spille aftaler, og når man tilmelder sig til fællesspil, som eksempelvis Drop-in torsdag kl 18.
 
Men hvordan beskriver man sit spille niveau? 
 
Ry Tennis Klub har for at hjælpe spillere til at finde sit niveau lavet følgende vejledning. 


NIVEAU 1 – NYSTARTET

Er i gang med første sæson eller har spillet en enkelt sæson med meget begrænset træning. Ønsker at lære de grundlæggende slag, og møde andre nystartede.

 

NIVEAU 2 – LET ØVET (Grøn)

Har spillet 1-2 sæsoner og tidligere modtaget nogle træningspas. Kan med en ligeværdig partner holde bolden i spil 10 gange. Ønsker at lære de grundlæggende principper og teknik for serv, grundslag, flugtninger og smash. Vil møde  andre let øvede. Har ambitioner om at spille kampe.

 

NIVEAU 3 – ØVET (Blå)

Har spillet og fået træning i 3 eller flere sæsoner. Kender principper for serv, grundslag, angrebsslag, flugtninger og smash. Kan med ligeværdig partner holde bolden i spil, men er udfordret, når bolden ligger uden for min rækkevidde. Har ambitioner om at blive bedre til kamp.

 

NIVEAU 4 – MEGET ØVET (Rød)

Har spillet jævnligt i flere år. Kender desuden de taktiske principper for både single og double.

Kan med ligeværdig partner holde bolden i spil startende med serv og ved brug af alle grundslag, angrebsslag, flugtninger og smash. Også i en kampsituation ved brug af hele banen. Har ambitioner om at blive bedre til kamp.

 

NIVEAU 5 – TURNERINGSSPILLER (sort)

Har spillet jævnligt igennem flere år. Kan alle færdigheder på tennisbanen og spiller kampe i DGI eller DTF regi. Har ambitioner om at blive bedre til kamp.

 
 
 
Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer