Mini-tennis i Ry-hallerne

Mini-tennis er både for børn og voksne. Det er sjovt og faktisk godt til at holde sin teknik ved lige i vinter halvåret.

Ry Tennisklub har halvdelen af den nye Ryhal (D2) kl. 15-18 hver fredag, hvor man kan spille mini-tennis.

Til mini-tennis bruger man skumbolde eller røde bolde; både ketchere og bolde står i hallens depot. I kan læse om reglerne i hæftet fra DGI.

Medarbejderne i Ryhallen vil være behjælpelige med at sætte badmintonnettet op (det skal stå på hovedet, så passer højden på nettets kant med nettet på en tennisbane). Rød bane er navnet for en mini- tennis bane:

Banestørrelse
Bane: 11,89 m x 5,6 m *)
Nethøjde: 80 cm
Servefelter (valgfrit): Læg en servelinje ca. 3 m fra baglinjen

*) Badmintonbanens bageste doubleservelinje fungerer som rød banes baglinje og singlesidelinjerne fungerer som banens sidelinjer
Den røde banes sidelinjer kan være badmintonsbanen doublesidelinjer i både single- og doublespil, hvis man vil gøre det nemmere for spillerne at holde spillet i gang.I kan gratis benytte Jer af disse tider - enten i form af at spille double eller single, og I velkomne til at tage forældre eller andre familiemedlemmer med.

For at I ikke går forgæves, kan I booke Jer ind her. I kan booke tider allerede fra fredag den 6. januar 2017. Der er to baner til rådighed:
Booking af mini-tennis baner i Ry-hallerne

Mest for sjov: Vi tilbyder en mini-tennis turnering fredag den 31. marts kl. 15-18, hvor der er mindre præmier.

Tilmeld dig/Jer under event.