Nyheder


Sæson 2023/2024 01.04.2023  -  31.03.2024
Vejledning

Træningstilbud i Ry Tennisklub

Klubben tilbyder træning på 5 forskellige niveauer:
 

NIVEAU 1 – NYSTARTET

Er i gang med første sæson eller har spillet en enkelt sæson med meget begrænset træning. Ønsker at lære de grundlæggende slag, og møde andre nystartede.

NIVEAU 2 – LET ØVET (Grøn)

Har spillet 1-2 sæsoner og tidligere modtaget nogle træningspas. Kan med en ligeværdig partner holde bolden i spil 10 gange. Ønsker at lære de grundlæggende principper og teknik for serv, grundslag, flugtninger og smash. Vil møde andre let øvede. Har ambitioner om at spille kampe.

NIVEAU 3 – ØVET (Blå)

Har spillet og fået træning i 3 eller flere sæsoner. Kender principper for serv, grundslag, angrebsslag, flugtninger og smash. Kan med ligeværdig partner holde bolden i spil, men er udfordret, når bolden ligger uden for min rækkevidde. Har ambitioner om at blive bedre til kamp.

NIVEAU 4 – MEGET ØVET (Rød)

Har spillet jævnligt i flere år. Kender desuden de taktiske principper for både single og double.

Kan med ligeværdig partner holde bolden i spil startende med serv og ved brug af alle grundslag, angrebsslag, flugtninger og smash. Også i en kampsituation ved brug af hele banen. Har ambitioner om at blive bedre til kamp.

NIVEAU 5 – TURNERINGSSPILLER (sort)

Har spillet jævnligt igennem flere år. Kan alle færdigheder på tennisbanen og spiller kampe i DGI eller DTF regi. Har ambitioner om at blive bedre til kamp

 

Kontakt klubben på kasserer@rytennis.dk for at høre om mulighederne.
 
Peter A. Thomsen
Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer